Pjaniću istekao ugovor sa Sharjahom, ima ponudu iz druge lige

Mijenja sredinu

11.06.2024. 17:23
  • Podijeli:
Pjanic_Dubica_foto_Instagram-63f5e09ad8681.webp Foto: Instagram/harisdubica

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (34) će gotovo sigurno ovog ljeta promijeniti klub, pošto mu je ugovor s ekipom Sharjaha istekao.

Ugovor s klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata istekao je Pjaniću s krajem ove sezone, u kojoj je ekipa zauzela četvrto mjesto u domaćem šampionatu, a sada će bivši Zmaj izvagati ponude za nastavak karijere.

Kako je objavio poznati novinar Santi Aouna, ozbiljan interes za usluge Pjanića izrazio je Al-Raed, klub iz Saudijske Arabije koji je poslao svoju ponudu, dok je iskusni vezista na radaru i nekoliko klubova iz Dubaija i Abu Dhabija, pa ostanak u UAE nije isključen.

U nedavno okončanoj sezoni je Pjanić za Sharjah odigrao ukupno 34 utakmice u svim takmičenjima, nije se upisivao u strijelce, a upisao je 11 asistencija.

Podsjećamo, nedavno se Pjanić odlučio oprostiti od reprezentacije Bosne i Hercegovine, za koju je u karijeri upisao 115 nastupa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()