Pique ponižen na proslavi pred prijateljima: Ja sam svjetski prvak, vi ste niko i ništa

Međutim, u trenutku kada je uzeo mikrofon iz publike se začulo glasno skandiranje "Shakira, Shakira"

31.07.2023. 11:55
  • Podijeli:
Pique-6464c09f87c4f.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji nogometaš Barcelone Gerard Pique imao je neprijatnost koja mu je sigurno upropastila noć i to sve zbog svoje bivše Shakire budući da se fanovi pjevačice nalaze na svakom koraku.

Naime, Pique je dosta posvećen svom projektu King's League u okviru kojeg je organizovao i jedan turnir.
U to ime je u jednom klubu organizovao veliki skup na kojem je planirao i održati govor.

Međutim, u trenutku kada je uzeo mikrofon iz publike se začulo glasno skandiranje "Shakira, Shakira".

"Kako god, ja sam još uvijek svjetski prvak, a vi ste niko i ništa", poručio je vidno iznervirani Pique.

Jedan od prisutnih, također bivši nogometaš Iker Casillas je čak tražio da se pusti Shakirina pjesma "Waka, Waka" koja je obilježila Svjetsko prvenstvo 2010. godine, a tokom kojeg su se Pique i pjevačica upoznali.

Podsjetimo, Pique i njegova nova djevojka Clara Chia su prilikom nedavno posjete klubu u Andori imali izričit uslov da se ne puštaju Shakirine pjesme.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()