Pa hit! Navijač Engleske se napio, pa probudio na praznom stadionu

Očigledno da ni njemu bilo baš najjasnije gdej se nalazi nakon što se probudio, pa je nekoliko puta glasno uzdahnuo u kameru.

17.06.2024. 22:56
  • Podijeli:
engleski navijaci AP PhotoAlessandra Tarantino-667047d08f0be.webp Foto: AP PhotoAlessandra Tarantino

Pivo je neizostavni dio kada se igra Еvropsko prvenstvo u fudbalu, ali jedan navijač Еngleske je očigledno baš preterao u njemu.

Naime, uspio je da popije toliko da je zaspao i probudio se na potpuno praznom stadionu “Veltins Arena” u četiri sata ujutru poslije meča sa reprezentacijom Srbije!

Naravno, do tada su svi već uveliko bili svojim kućama, ali ostaje pitanje kako su mogli da zaborave ovog “usnulog” Еngleza na stadionu.

 Bilo kako bilo, on se probudio i odmah se dohvatio svog telefona, pa je ovo neobično iskustvo podijelio sa svima putem društvene mreže Tik Tok i momentalno je postao viralan.

 

Očigledno da ni njemu bilo baš najjasnije gdej se nalazi nakon što se probudio, pa je nekoliko puta glasno uzdahnuo u kameru.

Potom je izgovorio nešto potpuno nerazgovetno, nakon čega je prekinuo snimak, piše Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()