Očekivano: Realov as je novi "zlatni dečko"

Englez igra fantastično ove sezone nakon što je ljetos iz Borusije Dortmund stigao u Real Madrid

17.11.2023. 22:26
  • Podijeli:
Džud Belingem-63a9a64872221.webp Foto: Profimedia

Engleski fudbaler Džud Belingem osvajač je nagrade Zlatni dečko za najboljeg mladog fudbalera na svijetu po izboru italijanskog sportskog lista "Tutosport".

Ukonkurenciji igrača do 21 godine starosti as Real Madrida rođen 2003. godine odskočio je i potpuno zasluženo dobio laskavo priznanje.

Belingem je tako objedinio priznanja za najboljeg mladog fudbalera na svijetu od strane FIFA (Kopa trofej) i “Tutosporta (Zlatni dečko), a na to bi trebalo dodati i 18. mjesto u izboru za najboljeg igrača na planeti.

Englez igra fantastično ove sezone nakon što je ljetos iz Borusije Dortmund stigao u Real Madrid. Belingem je postigao 13 golova za “kraljevski” klub i dodao tri asistencije, što ga čini najboljim igračem u timu Karla Anćelotija, pišu Sportske.net.

Glavni konkurenti Belingemu u izobru za “zlatnog dečka” bili su fudbaler Bajerna Džamal Musijala i Lajpcigov Ćavi Simons.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()