Nove vijesti stižu iz Njemačke: Ovome se u reprezentaciji Srbije nisu nadali

Ipak, najnovije vijesti iz Njemačke kažu da je Engleska i više nego spremna, te da je čitav tim trenirao u četvrtak, tri dana pred meč sa Srbijom.

13.06.2024. 12:49
  • Podijeli:
engleska reuters-6490be9c22c20.webp Foto: Reuters

​Fudbalska reprezentacija Srbije će u okviru prve utakmice na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj igrati protiv Engleske u nedjelju, 16. juna, s početkom od 21.00 sat, a selekcija "Orlova" je dobila i jednu ne baš tako lepu vijest pred ovaj duel.

Naime, nekoliko dana unazad su se po medijima na Ostrvu pojavljivali vijesti da Geret Sautgejt neće moći da računa na sve igrače, da jednostavno neće biti spremna ekipa Engleske, dok je Džon Stouns propustio i jedan trening pred Srbiju.

Ipak, najnovije vijesti iz Njemačke kažu da je Engleska i više nego spremna, te da je čitav tim trenirao u četvrtak, tri dana pred meč sa Srbijom.

Ovu vijest je donio Aleks Hauel, novinar "BBC-ja" koji se nalazi u Njemačkoj.

Bez sumnje je da ovo nije baš prijatna vijest, prenosi "Telegraf".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()