Nova blamaža Intera, Džeko ponovo bez gola

Tri boda sa San Sira odnijela ekipa Monze

15.04.2023. 22:39
  • Podijeli:
inter_dzeko - reuters-643b0bf7ac34d.webp Foto: Reuters

Ekipa Intera nastavila je s blamažama u Seriji A. Večeras su izabranici Simonea Inzahgija poraženi od Monze rezultatom 1:0.

Posebno je zabrinjavajuća činjenica da Inter nije zabilježio pobjedu u prvenstvu već petu uzastopnu utakmicu, dok su primjera radi u Ligi prvaka veoma blizu polufinala.

Trener Simone Inzaghi ponovo je mnogo rotirao, a na klupi su ostali Edin Džeko, Lautaro Martinez, Marcelo Brozović, Hakan Calhanoglu i brojni igrači koji su dali veliki doprinos Nerazzurrima ove sezone.

Najbolju šansu za Inter u prvom poluvremenu propustio je Joaquin Correa, čiji je udarac iz 24. minute odbranio gostujući golman. 

Džeko je ušao u igru tek u 81. minuti. Ipak, to je bilo nedovoljno da napravi bilo šta, tako da je Inter upisao novi poraz.

Treba navesti da je Interu ovo i treći uzastopni poraz kod kuće.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()