Ništa od velikog transfera: Kangva daleko od Borca

Naime, u redovima srpskog šampiona, sa kojim Zambijac ima ugovor do kraja juna 2026. godine, čekaju ponudu ruskog Anžija, koja bi trebala biti u visini od oko dva miliona evra

03.07.2024. 17:15
  • Podijeli:
Kingsli Kangva Zvezda Mladost_FKCZ-6428703f9093e.webp Foto: FK Crvena zvezda

Poput bombe eksplodirala je vijest da bi Kings Kangva mogao doći u banjalučki Borac na pozajmicu. Ipak, kako "Glas Srpske" saznaje, sve je na dugačkom štapu, odnosno poprilično daleko od realizacije.

Čelnici Banjalučana kontaktirali su ljude iz Crvene zvezde sa pitanjem: "Koliko je realno da Kangva dođe na pozajmicu?" Ljudi iz Platonove nisu dobili odbijenicu, ali mogućnost da Kangva dođe u Borac mjeri se promilima.

Naime, u redovima srpskog šampiona, sa kojim Zambijac ima ugovor do kraja juna 2026. godine, čekaju ponudu ruskog Anžija, koja bi trebala biti u visini od oko dva miliona evra. Takođe sam Kangva i njegovi menadžeri su mišljenja da je on - "igrač za Zenit".

Brzonogi centralni vezista na "Marakanu" je došao u junu 2022. godine iz Arsenala iz Tule. Nakon dobrog početka, vremenom je pao u drugi plan, pa je minulu polusezonu proveo u belgijskom Kortrijku na pozajmici.

Takođe, nije se našao na spisku putnika Vladana Milojevića za Rusiju, tako da u klubu iz Ljutice Bogdana čekaju adekvatnu ponudu da prodaju 26-godišnjeg vezistu, navodi "Glas Srpske".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()