Ništa od ostvarenja sna: Kepa se vraća u Chelsea

Španski golman je došao na “Santiago Bernabeu“ kao zamjena za povrijeđenog Thibauta Courtoisa

03.04.2024. 08:29
  • Podijeli:
Kepa Arrizabalaga-65bfb1c10ad22.webp Foto: Profimedia

Uprkos dobrom startu svog mandata u Madridu, Kepa nije zadovoljio čelnike Reala i po završetku pozajmice će biti vraćen u Chelsea.

Španski golman je došao na “Santiago Bernabeu“ kao zamjena za povrijeđenog Thibauta Courtoisa. Dobro je započeo pustolovinu u španskoj prijestolnici, ali je san kratko trajao.

Karlo Ancelotti je počeo da rotira njega i Andreya Lunina, a Ukrajinac se bolje pokazao i zauzeo mjesto prvog golmana. Došlo je vreme da se Courtois vrati, ali je doživio novu povredu, međutim, Kepe na golu ponovo nije bilo.

Nekadašnji španski reprezentativac je sanjao o dolasku u Real Madrid, ali nije očekivao ovakav razvoj situacije i sada nije sretan.

Za Real Madrid je ove sezone zabilježio 18 nastupa, a mrežu je sačuvao sedam puta.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()