Ništa od Musemića, Kodro se vraća na klupu Sarajeva?

U međuvremenu, Sarajevo je pregovaralo i pregovara sa nekolicinom trenera, a među njima spominjala su se imena Husrefa Musemića, Safeta Sušića, kao i Mehe Kodre

11.06.2024. 14:37
  • Podijeli:
meho kodro armin durgut pixsell-64cb95f22ec12.webp Foto: Armin Durgut/Pixsell

Zvanično, trener Sarajeva i dalje je Simon Rožman, no prema riječima v.d. direktora Bordo tima Matthiasa Letermea, slovenski stručnjak i FK Sarajevo su u završnoj fazi dogovora oko raskida saradnje.

U međuvremenu, Sarajevo je pregovaralo i pregovara sa nekolicinom trenera, a među njima spominjala su se imena Husrefa Musemića, Safeta Sušića, kao i Mehe Kodre.

Prema posljednjim informacijama upravo je Meho Kodro najbliži klupi Bordo tima i velike su šanse da će upravo on postati novi šef stručnog štaba koševskog premijerligaša, prenosi Sport 1.

“Vodimo i razgovore oko izbora novog trenera u skladu sa očekivanjima o kojim sam već govorio. Svjesni smo da vremena nema puno, ali uvjeravam navijače i javnost da će sve odluke biti donijete na vrijeme. Previše neistina se pojavljuje u javnosti, te stoga pozivam sve navijače da ne nasjedaju na takve stvari”, rekao je v.d direktor FK Sarajevo u intervjuu objavljenom ovog jutra na klupskoj web stranici.

Ukoliko Kodro postane trener Sarajeva, to će biti njegov drugi mandat na klupi Bordo tima s obzirom da je u sezoni 2014/2015 također obavljao ovu funkciju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()