Nije sve tako divno u Realu: Pogledajte reakciju mlade zvijezde kada je shvatio da neće ući u igru

Osamnaestogodišnja turska zvijezda je ove sezone za Real odigrala svega dvije utakmice, a na terenu je proveo ukupno 67 minuta

23.01.2024. 13:49
  • Podijeli:
Arda Güler_reakcija_foto_X-65af87ac7aa82.webp Foto: X/@centregoals

Real Madrid je u 21. kolu španske Primere pobijedio Almeriju rezultatom 3:2 iako je na poluvremenu imao zaostatak od 2:0.

Kraljevi su napravili veliki preokret nakon čega je uslijedila velika radost svih nogometaša Reala, no čini se da jedan od njih nema posebnog razloga za slavlje.

Mlada turska zvijezda Arda Güler nije ušao u igru na utakmici protiv Almerije nakon čega su ga kamere snimile kako šeta pored aut linije kada je shvatio da je Carlo Ancelotti iskoristio sve izmjene.

Osamnaestogodišnja turska zvijezda je ove sezone za Real odigrala svega dvije utakmice, a na terenu je proveo ukupno 67 minuta.

Ljetos je bio na pragu prelaska u Barcelonu, no u posljednji čas je odlučio da prihvati ponudu Real Madrida i karijeru nastavi na stadionu Santiago Bernabeu.

Real Madrid je za njega platio 20 miliona eura, no čini se da su veliki problemi s povredama utjecali na njegovu karijeru u redovima Los Blancosa.

Dodajmo da je Güler za reprezentaciju Turske odigrao četiri utakmice i upisao pogodak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()