Nigerijac postigao pogodak "makazicama": Reakcija srbijanskog komentatora sve govori

Moffi je u finišu prvog poluvremena postigao dva pogotka i tako režirao preokret svog tima

15.04.2023. 10:45
  • Podijeli:
Mofi_makazice_foto_YT-643906335b832.webp Foto: YouTube/Arena Sport TV

Nigerijski napadač Terem Moffi postigao je sjajan gol za svoju Nicu u prvom meču četvrtfinala Konferencijske lige protiv Basela, kada je u finišu prvog poluvremena popularnim "makazicama" postigao efektan pogodak.

Moffi je u finišu prvog poluvremena postigao dva pogotka i tako režirao preokret svog tima, a posebno se izdvaja drugi pogodak kada je u prvoj minuti sudijske nadoknade pogodio za 2:1.

Laborde je centrirao s lijeve strane, Moffi se izborio za malo prostora u kaznenom prostoru Basela i onda fantastičnim udarcem pogodio mrežu Basela. Domaći čuvar mreže nije imao nikakvu šansu da zaustavi ovaj pokušaj i čak se može reći da nije ni vidio kuda mu je lopta prošla i završila iza leđa.

Nakon što je postigao ovaj efektan pogodak, proslavio ga je uz izvođenjem salta, a posebno je i zanimljiva bila reakcija komentatora koji je bio oduševljen pogotkom i burno je reagovao.

Na kraju, meč je završio rezultatom 2:2 jer je Basel u drugom poluvremenu postigao gol, a strijelac je bio Amdouni, koji je ujedno iz penala i pogoduio za 1:0 u prvom poluvremenu. Uzvratni meč ovog duela se igra za sedam dana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()