Nevjerovatan preokret PSV-a, Sevilla ostala bez šansi za osminu finala

Od gotovog do veresije

29.11.2023. 20:48
  • Podijeli:
sevilla psv reuters-6567954ad09aa.webp Foto: Reuters

U petom kolu grupe B Lige prvaka, Sevilla je večeras na Sachez Pizjuanu izgubila od nizozemskog PSV-a sa 2:3 nakon što je veći dio meča imala dva gola prednosti.

Prvi gol na susretu viđen je u 24. minuti. Rakitić je centrirao, Ramos bio najspretniji i loptu sproveo u mrežu. Odmah što se nastavio meč, tačnije u 47. minuti En Nesyri povećava prednost domaćeg tima.

U 66. minuti Sevilla ostaje sa igračem manje budući da je Ocampos dobio crveni karton. Veoma brzo Saibari pogađa na asistenciju Desta za 2:1, a u 82. minuti Gudelj pogađa sopstvenu mrežu za 2:2.

Trijumf PSV-u donio je Pepi u sudijskoj nadoknadi utakmice.

U grupi B Sevilla je na zadnjem mjestu sa dva boda i bez šansi za osminu finala dok je PSV drugi sa osam osvojenih bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()