Nakon preokreta: Sarajevo savladalo Zvijezdu 09

Gosti su priredili hladan tuš domaćinima u 15. minuti kada je za vodstvo pogodio Bože Vukoja

10.05.2024. 22:05
  • Podijeli:
fk sarajevo igman facebook-6611b0afb0c9f.webp Foto: Facebook

Fudbaleri Sarajeva upisali su večeras novu pobjedu u WWin lige Bosne i Hercegovine i osigurali plasman u Evropu u narednoj sezoni.

U prvom susretu 31. kola „bordo tim“ je na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase – Koševo“ slavio protiv Zvijezde 09 rezultatom 2:1.

Gosti su priredili hladan tuš domaćinima u 15. minuti kada je za vodstvo pogodio Bože Vukoja. Ipak u 57. minuti Hamza Čataković pogađa za 1:1. Isti igrač kreirao je i preokret za 2:1, što je bio njegov 16. gol ove sezone.

U subotu se u 31. kolu sastaju: Široki Brijeg – Velež 16 časova. U nedjelju se sastaju: Igman – Željezničar 15.30, Posušje – Sloga 19.30. U ponedjeljak će sange odmjeriti: Tuzla Siti i Borac od 17. Kolo zatvaraju GOŠK – Zrinjski od 21 čas, pišu "Nezavisne".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()