Nakon poraza u El Klasiku: Igrač Barselone "pecnuo" saigrače

Real se ovom pobjedom protiv najvećeg rivala izjednačio sa osvojenim bodovima na prvom mjestu sa Đironom dok je Barselona na trećem mjestu

29.10.2023. 17:24
  • Podijeli:
ilkay gundogan reuters-64994ede925dc.webp Foto: Reuters

Barselona je u "El Clasicu" zabilježila poraz od Real Madrida nakon što je veći dio utakmice vodila golom Gundogana.

U drugom poluvremenu Madriđani su kreirali preokret, a glavi protagonista bio je Jude Belingem sa dva pogotka, prenio je N1.

Real se ovom pobjedom protiv najvećeg rivala izjednačio sa osvojenim bodovima na prvom mjestu sa Đironom dok je Barselona na trećem mjestu.

Nakon utakmice, za medije je govorio strijelac jedinog pogotka za Barselonu te istakao da je razočaran onime što je vidio u svlačionici nakon susreta.

“Sada sam bio u svlačionici, bilo je tu malo razočaranje, ali nakon utakmice sa Real Madridom i poraza želim više ljutnje, frustracije, više razočaranja. Mora biti više emocija, pogotovo kada izgubiš i znaš da si mogao dosta bolje u nekim situacijama”, rekao je Nijemac i dodao:

“Moramo napraviti veliki korak inače će nam Real i Đirona pobjeći. Nisam došao ovdje da gubim ovakve utakmice. Imam odgovornost da ne dopustim da se to dogodi.”

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()