Najljepše vijesti pred Mundijal: SMS dobio kćerku!

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić danas je postao otac, njegova vjerenica Natalija na svijet je donijela djevojčicu Irinu

17.11.2022. 17:46
  • Podijeli:
Sergej Milinković Savić Foto PixsellEXPAlaPresseAlfredo Falcone.jpg Foto: Pixsell/EXPA/laPresse/Alfredo Falcone

Fubdaler Lacija i reprezentacije Srbije Sergej Milinković Savić postao je otac, a njegova vjerenica Natalija porodila se danas i na svijet donijela djevojčicu Irinu.

Najljepše vijesti popularni SMS dočekao je u kampu reprezentacije u Manami, gdje se reprezentativci Srbije spremaju za prijateljski meč sa Bahreinom.

Da ponosni otac ne propusti sve čari rođenja djeteta pobrinuli su se saigrači koji su mu, kako tradicionalni običaji nalažu, istog momenta pocijepali majicu, što je FSS podijeli na društvenim mrežama.

Razloga za slavlje ima i Sergejev rođeni brat, golman Srbije Vanja Milinković Savić koji je postao stric.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()