Najgori scenario za Francuze: Mbape povrijeđen!

Stepen povrede novog fudbalera Real Madrida biće poznat nakon detaljnih pregleda, a valja napomenuti da je duel između Francuske i Kanade na programu od 21:15 časova.

09.06.2024. 19:08
  • Podijeli:
mbape-663b32f4bc3d8.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena

Samo pet dana pre početka Evropskog prvenstva u fudbalu, selektor Francuske, Didije Dešam, suočio se sa neočekivanim problemom.

Naime, pred poslednju prijateljsku utakmicu pred početak EURA, koju Francuzi igraju protiv Kanade, povrijedio se Kilijan Mbape.

Francuski mediji prenose da je napadač Trikolora doživio povredu leđa zbog koje je propustio trening pred meč sa Kanađanima. Mbape se na povredu požalio i na meču sa Luksemburgom koji je odigran 5. juna, a koji su Francuzi riješili rezultatom 3:0.

Stepen povrede novog fudbalera Real Madrida biće poznat nakon detaljnih pregleda, a valja napomenuti da je duel između Francuske i Kanade na programu od 21:15 časova.

Izabranici Didijea Dešama nalaze se u grupi sa Austrijom, Poljskom i Holandijom, a ova povreda predstavlja neočekivani izazov za francuski tim uoči početka takmičenja na Evropskom prvenstvu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()