Murinjo pred otkazom: Čelnici Rome izgubili strpljenje

"Vučica" poslije 7. kola Serije A zauzima 13. mjesto na tabeli sa osam osvojenih bodova, a loša forma ekipe mogla bi da košta Žozea Murinja

07.10.2023. 14:12
  • Podijeli:
Žoze Murinjo-64784a10bf608.webp Foto: AP Photo/Petr David Josek/Tanjug

Roma je u ovu sezonu ušla sa visokim ambicijama. Čelnici su čak stidljivo najavljivali i Skudeto, dok su se navijači nadali trofeju u Ligi Еvrope. Ipak, poslije samo par utakmica snovi su se raspršili.

"Vučica" poslije 7. kola Serije A zauzima 13. mjesto na tabeli sa osam osvojenih bodova, a loša forma ekipe mogla bi da košta Žozea Murinja.

Naime, čelni ljudi Rome izgubili su strpljenje za Portugalca pa mu je postavljen ultimatum - pobjeda protiv Kaljarija ili otkaz.

Podsjećanja radi, legendarni strateg je u Rim stigao pre dvije godine i uspio da već u prvoj sezoni donese klubu trofej Lige konferencija. On je i prošlog ljeta mogao da napusti klub, ali je odbio basnoslonvnu ponudu iz Saudijske Arabije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()