Mulalić nakon pobjede protiv Želje: Želim da igramo otvoreno i napadački

Legenda tima s Grbavice istakao da je njegov tim zasluženo slavio

27.10.2023. 16:34
  • Podijeli:
edis mulalic facebook-651d8a127447d.webp Foto: Facebook

Fudbaleri Igmana savladali su Željezničara rezultatom 2:0 u okviru 12. kola Premijer Lige BiH.

Mulalić je prezadovoljan bio pobjedom Igmana, ujedno i prva otkada je Mulalić preuzeo kormilo Konjičana.

“Nepune smo tri sedmice zajedno, mislim da su igrači i protiv Širokog i Sarajeva napravili veliki pomak. Iznenadilo nas je kad je Željo dobio crveni, nismo na vrijeme pronalazili rješenja za 10 igrača protivnika, sa psihološke strane utjecalo je na nas. Utakmica je bila u egalu 30 minuta prvog poluvremena. Težak teren, mogli su nas u svakom momnetu kazniti sa Boljevićem su dosta opasni prema naprijed”, rekao je Mulalić.

Na pitanje šta je odlučilo utakmicu, rekao je:

“Drugo poluvrijeme napravimo izmjene, na ovu postojeću Željinu odbranu morao je neko viška napraviti, a to je bio mali Mešić, to je bio plod, kad se na kraju svede sve u svemu zasluzena pobjeda.”

Kaže da Igman očekuje težak posao u narednom periodu.

“Puno je posla pred nama, najbitnije je od svega i da nismo gol primili, jer mnoog golova primamo, radili smo na tome sve vrijeme. Protiv Sarajeva smatram da smo zasluzili bod ako ne i sva tri, negdje se to vrati, želim da igramo otvoreno i napadački, mislim da je takav fudbal primamljiv za sve gledaoce”, dodao je na kraju prezadovoljni Mulalić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()