Moguće da bude odgođen mostarski derbi

Kako saznaje hercegovina.info u Zrinjskom su s razvojem situacije u Evropi i imali u planu odgodu prva tri kola

08.08.2023. 08:04
  • Podijeli:
Zrinjski_Denis Kapetanović Pixsell-64c96426980e9.webp Foto: Denis Kapetanović / Pixsell

Nakon što je zbog evropskih obaveza mostarski Zrinjski odgodio dva prva kola nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu, najprije domaći susret protiv Posušja, a zatim i onaj gostujući protiv Tuzla City, prema svemu sudeći odgođen će biti i susret 3. kola u kojem je na rasporedu mostarski gradski derbi.

Kako saznaje hercegovina.info u Zrinjskom su s razvojem situacije u Evropi i imali u planu odgodu prva tri kola.

Za sada još službeni dopis gradskom rivalu za odgodom nije stigao, ali pitanje je samo sati ili dana.

U razgovoru s predsjednikom Veleža Senadom Keveljom isti izvor je dobio potvrdu kako dopis nije još uvijek stigao, ali sa strane Veleža neće biti nikakvih problema kada je u pitanju odgoda ovog susreta.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()