Modrićev komentar na stajling saigrača hit na Instagramu: "Brate, zašto si obukao deku?"

"Brate, zašto nosiš deku", napisao je Modrić, a očito je nasmijao brojne fanove jer je njegov komentar sakupio gotovo dvije hiljade lajkova

15.11.2023. 21:48
  • Podijeli:
David_Alaba_foto_Instagram Cropped-6554fe39915a1.webp Foto: Instagram/davidalaba

Nogometne zvijezde širom svijeta često znaju privući pažnju zanimljivim načinom odijevanja, a to je učinio i igrač Real Madrida David Alaba koji je izazvao reakciju Luke Modrića.

Alaba je na Instagramu objavio fotografiju nastalu prilikom njegovog dolaska na okupljanje austrijske reprezentacije, a na sebi je nosio zanimljiv plavi džemper koji je privukao pažnju svih.

Tako se u komentarima javio i Modrić, Alabin saigrač iz Real Madrida.

"Brate, zašto nosiš deku", napisao je Modrić, a očito je nasmijao brojne fanove jer je njegov komentar sakupio gotovo dvije hiljade lajkova.

Alaba je član Kraljevskog kluba od ljeta 2021. godine, a uskoro će upisati svoj jubilarni stoti nastup u dresu Reala pošto je trenutno na brojci od 97 utakmica.
Ranije je dugo Alaba nastupao za minhenski Bayern, s kojim je deset puta bio prvak Njemačke.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()