Modrić, Kroos ili Alaba: Pogledajte ko je najbolji “Baka Slišković” u Realu

Prvi je krenuo Modrić i zabio dva od tri, zatim Alaba koji je zabio jedan, a priču je zaključio njemački veznjak koji je također pogodio dva komada

26.07.2023. 18:33
  • Podijeli:
luka modric reuters-6465fa3a04291.webp Foto: Reuters

Kapiten nogometne reprezentacije Hrvatske, Luka Modrić, priprema se s Real Madridom u SAD-u, a za malu razonodu između napornih treninga pobrinuli su se sponzori Kraljevskog kluba koji su njemu i još dvojici suigrača pripremili izazov.

Modrić, Toni Kroos i David Alaba natjecali su se u gađanju gola izravno iz kornera, potez za koji je na ovim prostorima sinonim legendarni Baka Slišković, a cilj je bio zabiti ih što više iz tri pokušaja.

Prvi je krenuo Modrić i zabio dva od tri, zatim Alaba koji je zabio jedan, a priču je zaključio njemački veznjak koji je također pogodio dva komada.

Pogledajte kako su prošli u videu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()