Modrić, Benzema ili Kroos: Jedan od njih trojice odlazi iz Reala

Kraj jedne ere na pomolu

19.01.2023. 10:19
  • Podijeli:
modric_benzema - reuters-63c90ac77092b.webp Foto: Reuters

Luka Modrić ugovor s Realom ima do kraja sezone i još se ne zna hoće li ga produžiti.

Već ranije je sjajni veznjak izjavio da želi u Madridu završiti karijeru, ali Real odugovlači s produženjem ugovora.

Uz Modrića, produženje ugovora čekaju i Toni Kroos i Karim Benzema.

I dok se vjeruje da će Real produžiti s Benzemom, aktuelnim osvajačem Zlatne lopte, upitno je hoće li Modrić i Kroos ostati u Realu.

"Jedan iz trojca Modrić-Kroos-Benzema će napustiti Real na kraju sezone", otkriveno je u popularnoj emisiji El Chiringuito.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()