Mladi turski fudbaler stigao u prvi tim Real Madrida

Smatraju ga vunderkindom

07.07.2023. 09:25
  • Podijeli:
Adra Guler-64a7b983daad2.webp Foto: Profimedia

Mladi turski fudbaler Arda Guler (18) potpisao je ugovor sa Real Madridom, saopštio je španski klub. 

U saopštenju Reala se ne navode detalji ugovora, ali španski mediji tvrde da je Guler dogovorio saradnju sa "kraljevskim klubom" do 30. juna 2029. godine. Turski fudbaler će u petak u Madridu biti predstavljen kao novo pojačanje Reala.

Inače. Gulera je u Španiji, odmah na aerodromu, dočekalo obezbjeđenje i zbog velikog interesovanja novinara, kamermana, fotoreportera morali su da krče put pred njim.

Guler je u Real stigao iz Fenerbahčea, a prošle sezone je za turski klub odigrao 35 utakmica i postigao je šest golova. On je za reprezentaciju Turske nastupio na četiri meča i jednom se upisao u listu strijelaca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()