Mladi reprezentativac BiH samoinicijativno izašao iz igre nakon što su mu zabranili da šutira penal

Umjesto njega šutirao je Minins i pogodio je za 2:0 u tom trenutku, a meč je inače okončan rezultatom 4:0

16.05.2024. 21:05
  • Podijeli:
Aleksej Golijanin_foto_X-664651ca10aa1.webp Foto: X/@LV_footballnews

Mladi nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Aleksej Golijanin (21) napravio je nesvakidašnji potez nakon što je nezadovoljan činjenicom da mu nije dopušteno da izvede penal samoincijativno izašao s terena i nije se vraćao.

Napadač latvijskog Daugavpilsa burno je reagovao na utakmici protiv Mette, jer mu stručni štab nije dozvolio da izvede jedanaesterac koji je dosuđen u 34. minuti.

Umjesto njega šutirao je Minins i pogodio je za 2:0 u tom trenutku, a meč je inače okončan rezultatom 4:0.

Golijanin je dijete Crvene zvezde, bio je član i Čukaričkog, Grafičara, RFS-a i Novog Pazara. Inače, u Daugavpilsu nastupao kao posuđen igrač RFS-a, a našao se i na posljednjem spisku mlade reprezentacije za meč protiv selekcije Slovenije, ali nije debitovao.

Ove sezone je odigrao 12 utakmica i postigao je šest golova uz dvije asistencije.

Daugavpils se nakon 13 odigranih kola nalazi na drugoj poziciji s četiri boda manje od lidera RFS-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()