Mitrović se suočava sa dugom zabranom igranja

Fudbalska asocijacija Engleske smatra da je očigledno da standarna kazna predviđena za crveni karton za nasilno ponašanje nije dovoljna

20.03.2023. 22:51
  • Podijeli:
Aleksandar Mitrović crveni foto Reuters-6418d541a63a8.webp Foto: Reuters

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović suočava se sa dugom zabranom neigranja nakon što je Fudbalska asocijacija Engleske saopštila da je jasno da je "nedovoljna" standardna kazna zbog njegovog isključenja na utakmici protiv Mančester junajteda.

Mitrović je postigao vodeći gol za Fulam na jučerašnjoj četvrtfinalnoj utakmici engleskog Kupa na stadionu "Old traford" u Mančesteru, ali je isključen nakon naguravanja sudije Krisa Kavana.

Njegov sigrač Vilijan Borhes da Silva i trener Marko Silva, takođe su dobili crvene kartone ali je Mitrovićevo ponašanje razlog posebne pažnje Fudbalske asocijacije Engleske.

Asocijacija od Fulama traži da osigura da se igrači primjerno ponašanje dok je Silva optužen za nekoliko prekršaja.

"Fudbalska asocijacija Engleske smatra da je očigledno da standarna kazna predviđena za crveni karton za nasilno ponašanje nije dovoljna. NJegovo ponašanje, govor bili su nasilni, uvredljivi ili prijeteći prije isključenja. Marko Silva je koristio nasilne i uvredljive riječu prema četvrtom sudiji prije isključenja. Takođe se navodi da je bacio bocu sa vodom u pravcu sudije", navodi se u saopštenju ove asocijacije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()