Mitrović frustrirao Ronalda golom u 100. minutu: Hladnokrvno oteo Portugalcu pobjedu u derbiju

Mitrović je tresao mrežu Al-Nassra i postigao pogodak vrijedan izjednačenja za Al-Hilal u 100. minutu utakmice

18.05.2024. 08:20
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-6615013471be5.webp Foto: AP Photo/Tanjug

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović dao je gol u trenutno najvećem meču u Saudijskoj Arabiji i to u dubokoj nadoknadi.

Mitrović je tresao mrežu Al-Nassra i postigao pogodak vrijedan izjednačenja za Al-Hilal u 100. minutu utakmice. Napadač Orlova je bio smiren u situaciji kada je trebalo da realizuje penal i tako uskrati za pobjedu Cristiana Ronalda i ekipu.

Ronalda je dodatno rastužio i zbog činjenice da je Portugalac asistirao za gol već u prvom minutu, a Otavio je pogodio mrežu Al-Hilala za 1:0.

Mitrović je, pak, u posljednjim trenucima susreta bio siguran sa bijele tačke i penala sviranog na intervenciju iz VAR sobe.

Do kraja je ostalo 1:1, a Mitrogol se primakao Ronaldu i na listi strijelaca u tekućoj sezoni, mada je Cristiano ipak još uvijek daleko.

Ima šest golova više od Mitrovića uz 11 asistencija, dok je Aleksandar sa 27 golova i pet asistencija na drugom mjestu liste strijelaca.

Njegov Al-Hilal je ipak prvi na tabeli sa 90 bodova, dok je Al-Nassr daleko iza sa 78 bodova. Do kraja prvenstvene trke su ostala još dva kola, pa je teško očekivati da će Smederevac moći da prestigne Ronalda.

Za utjehu mu ostaje što je još ranije sa svojim timom obezbijedio titulu prvaka Saudijske Arabije i proslavio je zajedno sa Sergejem Milinković-Savićem koji je protiv Al-Nassra dobio žuti karton.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()