Milošević povukao zanimljivu paralelu: Oni koji navijaju za Partizan podržavaju Željezničar i Hajduk

Nekadašnji napadač Partizana, Aston Vile, Saragose, Parme i reprezentacije Srbije, a danas selektor najboljih fudbalera BiH, iznio je svoje mišljenje o navijačima

14.11.2023. 09:20
  • Podijeli:
Savo_milosevic_foto_Armin Durgut_PIXSELL-652a81df3a802.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Proslavljeni srpski fudbaler Savo Milošević smatra da mnogi koji navijaju za Partizan, podržavaju Željezničar i Hajduk, ali ističe da nema objašnjenje zašto je to tako.

Nekadašnji napadač Partizana, Aston Vile, Saragose, Parme i reprezentacije Srbije, a danas selektor najboljih fudbalera BiH, iznio je svoje mišljenje o navijačima.

– Mi koji navijamo za Partizan, svi navijamo za Željezničar. Nisam samo ja, mnogo je ljudi. Isto tako, svi ti ljudi negdje u Hrvatskoj vole Hajduk. Nevjerovatno je da postoji takva linija. Pitao sam mnoge o tome i niko nema objašnjenje za tu situaciju – rekao je Milošević.

– Mi koji navijamo za Partizan takođe navijamo za Želju i takođe navijamo za Hajduk. Zašto je to tako, stvarno nemam objašnjenje i još ga nisam našao.

Milošević je kao igrač odigrao 101 utakmicu za reprezentaciju SR Jugoslavije, kasnije Srbije i Crne Gore, i njen je rekorder po nastupima i postignutim golovima (35). U svom jedinom nastupu za Srbiju, oproštaju od reprezentativne karijere, učestvovao je u pobjedi Bugarske od 6:1 sa dva gola i jednom asistencijom, piše Sportal.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()