Messi nakon debija nije razgovarao s novinarima, prekršio pravila MLS-a

Messi je postigao pogodak u 89. minuti pobjede Intera Miamija nad New York Red Bullsima, rezultatom 2:0, u subotu naveče

27.08.2023. 14:20
  • Podijeli:
Lionel Messi_George Walker IV AP Tanjug-64e1c0a65cb97.webp Foto: George Walker IV AP Tanjug

Argentinska fudbalska zvijezda Lionel Messi nije razgovarao s novinarima nakon debija u MLS ligi, čime je prekršio medijska pravila lige, javljaju američki mediji, prenosi Anadolu.

Messi je postigao pogodak u 89. minuti pobjede Intera Miamija nad New York Red Bullsima, rezultatom 2:0, u subotu navečer.

Glasnogovornica Miamija Molly Dreska rekla je nakon meča da Messi nije dostupan novinarima.

Dan Courtemanche, izvršni potpredsjednik za komunikacije MLS-a, rekao je prije utakmice da Messi, kao i svi igrači, mora biti dostupan medijima nakon meča.

Ovo je Messiju bio debi u MLS ligi, a dosad je za Miami odigrao devet utakmica, postigao je 11 pogodaka i upisao tri asistencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()