Mbape poslije poraza od Argentine: Vratićemo se!

Mbape je postigao osam golova na SP u Kataru

19.12.2022. 14:47
  • Podijeli:
Kilijan Mbape_Natacha Pisarenko AP anjug-639f4b299948b.webp Foto: Natacha Pisarenko / AP / Tanjug

Fudbaler Pari Sen Žermena i reprezentativac Francuske Kilijan Mbape, izjavio danas da će se "ekipa vratiti" poslije poraza u finalu Svjetskog prvenstva od Argentine.

Francuska nije uspjela da odbrani titulu na Mundijalu u Kataru, pošto je je sinoć u finalu SP poražena od selekcije Argentine poslije izvođenja penala.

"Vratićemo se", napisao je Mbape na Tviteru pored fotografije kako tužan stoji na pobjedničkom postolju držeći nagradu za najboljeg strijelca Mundijala.

Mbape je postigao osam golova na SP u Kataru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()