Marseille ostao bez evropskog proljeća: Pogledajte šta je promašio Kolašinac

Bh. reprezentativac mogao biti veliki heroj

02.11.2022. 07:24
  • Podijeli:
sead_kolasinac - reuters-1667370091639.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Marseillea ostali su bez evropskog proljeća nakon sinoćnje utakmice posljednjeg kola Lige prvaka.

Podsjećamo, u jednom momentu je tim našeg Seada Kolašinca bio i lider grupe D, ali nakon poraza na svom terenu od Tottenhama rezultatom 2:1, ostali su i bez evropskog proljeća.

Ipak ko zna šta bi bilo da je Kolašinac u 87. minuti zabio. Naime, Suarez je sjajno ubacio, a Kolašinac bio potpuno sam na drugoj strani i sa dva metra, glavom ne uspijeva zabiti.

Ostalo mu je samo da se uhvati za glavu, kao uostalom i ostalih desetine hiljada navijača, koji su s nevjericom posmatrali ovaj veliki promašaj.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()