Marijana Ahmedhodžić podijelila fotografije sa svadbe s Anelom: Udala sam se za najboljeg prijatelja

Zanimljiva scena nastala je nakon što je Marijana svom suprugu u čast naručila pjesmu: "Da se opet rodim, život bih ti dao"

27.06.2023. 11:05
  • Podijeli:
Marijana Ahmedhodžić_svadba_foto_Instagram-649a95f1b6153.webp Foto: Instagram/marijana.ahmedhodzic

Marijana Ceillia Ahmedhodžić na svom Instagram profilu podijelila je fotografije sa svadbenog veselja koje su ona i bh. nogometni reprezentativac Anel Ahmedhodžić priredili prije nekoliko dana u Sarajevu.

U opisu nekoliko fotografija na kojima se zaljubljeni par može vidjeti tokom svadbe Marijana je poručila: "02. juna 2022. udala sam se za najboljeg prijatelja. 24. juna 2023. imali smo najljepše vjenčanje". 

Potom se u nastavku Anelu zahvalila za "sve što čini za nju i njihovog sina Isaka".

Podsjetimo, par se šerijatski vjenčao još prošle godine, a u međuvremenu su dobili i sina Isaka. Također, prošle subote su u sarajevskom hotelu Evropa organizirali i svadbeno veselje, a tom prilikom mladence i prisutne je zabavljao bh. pjevač Neno Murić.

Svadbeno veselje počelo je oko 16 sati, a brojne poznate ličnosti te prijatelji zaljubljenog para prisustvovali su ovoj svečanosti.

Marijana i Anel su zajedno otpjevali nekoliko pjesama, a pokazali su i plesne sposobnosti. U jednom trenutku Anel je "zadužio" mikrofon i zapjevao hit "Bosnom behar probeharao", što je izazvalo posebno oduševljenje prisutnih.

Zanimljiva scena nastala je nakon što je Marijana svom suprugu u čast naručila pjesmu: "Da se opet rodim, život bih ti dao".

Nakon svadbenog veselja par je napustio Sarajevo, a trenutno odmaraju na crnogorskom primorju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()