Marca: Messi odbio produžiti ugovor s PSG-om, vraća se u Barcelonu?

Sve glasnije priče o sudbini Argentinca

25.01.2023. 08:38
  • Podijeli:
messi-profimedia-63a755b712e35.webp Foto: Profimedia

Iako je sve govorilo da će Leo Messi produžiti ugovor s PSG-om, čini da do toga ipak neće doći. Naime, prvo je španski novinar Gerard Romero objavio da Argentinac više nije siguran da želi produžiti ugovor s Parižanima te je počeo razmatrati opcije ako to ne učini.

"Od danas, Messi ne želi produžiti s PSG-om", objavio je Romero na svom profilu na Twitteru pa dodao: "Osvajanje SP-a je promijenilo način na koji Messi razmišlja. Sada puno više vrednuje ono što ima trenutno nego što bi mogao imati u budućnosti."

Najtiražniji sportski list u Španiji, Marca, tvrdi da je to sve tačno i pojašnjava da se radi o tome da je Messi sada ispunio posljednji cilj koji je imao u karijeri te da bi sada volio do kraja karijere igrati tamo gdje bi igrao zato što želi i voli igrati.

Kako ga osvajanje naslova u Francuskoj s PSG-om ne veseli, a nije mu poseban motiv ni osvajanje Lige prvaka s PSG-om, Marca navodi da je vrlo realan njegov povratak u Barcelonu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()