Malo ko je to čekivao: Evo čiji je dres najprodavaniji u PSG-u?

„Južnokorejac Kang-in Lee je igrač PSG-a sa najviše prodatih dresova, a Mbappe je malo iza njega“

20.10.2023. 19:31
  • Podijeli:
Kang In Lee_foto_football-espana.net-64a13b5c0f026.webp Foto: football-espana.net

Malo je ko ovo očekivao.

Francuski novinar Abdellah Bulma objavio je koji igrač ima najprodavaniji dres u Paris Saint Germainu, a na vrhu je iznenađujuće ime, jer su mnogi vjerovali da je dres Kylian Mbappea na toj poziciji.

Ipak, na čudo svih to mjesto zauzima Korejac Kang-in Lee.

„Južnokorejac Kang-in Lee je igrač PSG-a sa najviše prodatih dresova, a Mbappe je malo iza njega“, rekao je Bulma.

Pravo ludilo je zavladalo u Južnoj Koreji kada je Lee u julu sa Mallorce došao u PSG za 22 miliona eura.

Hiljade navijača stajalo je u dugim redovima da kupi dres sa njegovim imenom, a oko 70 odsto dresova prodatih u glavnom gradu Južne Koreje, Seulu, nosi Lijevo ime.

Lee, 22-godišnji krilni igrač, igrao je samo 132 minuta za Parižane nakon što se povrijedio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()