Lučić: Liga šampiona je veliko iskustvo za nas

Zahvalio se šefu stručnog štaba Baraku Baharu na ukazanoj šansi, ali i navijačima koji su i bili naš 12. igrač

29.11.2023. 09:55
  • Podijeli:
Vladimir Lučić Crvena zvezda_FKCZ-64c6bf88107ea.webp Foto: FK Crvena zvezda

Uprkos porazu od Jang Bojsa fudbaleri Crvene Zvezde imali su mnoštvo prilika.

Za propuštenim šansama ekipe žali mladi Vladimir Lučić.

„Nismo iskoristili šanse i oni su to znali da kazne. Hteli smo da se vratimo, igrali dobro u nastavku, ali nismo uspeli da dođemo do pozitivnog rezultata. Moramo da budemo bolji u realizaciji, kao i koncentrisaniji na prekidu. Radimo prekide, zaista ih radimo, ali smo naivno primili dva gola posle njih“, počeo je Lučić.

Zahvalio se šefu stručnog štaba Baraku Baharu na ukazanoj šansi, ali i navijačima koji su i bili naš 12. igrač.

„Iskustvo Lige šampiona je za pamćenje. Hvala šefu Baharu na ukazanoj šansi i nadam se da sam opravdao poverenje. Hvala i navijačima za ovu atmosferu. Svaka im čast za ovu utakmicu i generalno za to što nas bodre na svakom susretu“, podvukao je mladi ofanzivac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()