Liga nacija: Hrvatska preko Danske mjerka finalni turnir

Modrić i društvo trenutno su drugi sa dva boda manje od Danske. Poraze li večeras pred svojim navijačima Skandinavce, izbiće na tron

22.09.2022. 10:38
  • Podijeli:
Luka Modrić_Profimedia-1663835251080.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Hrvatske večeras počinju operacju Finalni turnir Lige nacija.

Jer, ostvare li Vatreni dva trijumfa, osiguraće prvo mjesto grupe 1 i prvi plasman na završnu smotru renomiranog takmičenja.

Luka Modrić i društvo trenutno su drugi sa dva boda manje od Danske. Poraze li večeras pred svojim navijačima Skandinavce (20.45 časova), izbiće na tron. A onda će tri dana kasnije protiv Austrije u Beču imati meč loptu za veliki podvig.

Predstojećih 180 minuta fudbala biće ujedno posljednja prilika za selektora Zlatka Dalića da na djelu vidi kandidate za konačni mundijalski spisak. Zato na Maksimiru treba kvalitetnu i borbenu predstavu.

"Danska je jedna od najboljih evropskih reprezentacija. Uostalom, prva je u našoj grupi. Kompaktan tim koja igra visok presing i jedan je od najboljih u Evropi u ovom trenutku. Čak i bez nekoliko povrijeđenih igrača, i je dalje jako dobra reprezentacija. Nećemo mi tu puno mijenjati, u fomaciji 4-3-3 smo izgledali sjajno u posljednjim susretima", otkrio je Dalić.

Standings provided by SofaScore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()