L'Equipe tvrdi: Tuča u reprezentaciji Belgije, Courtois razbijao stvari

Nikad gora atmosfera u reprezentaciji

29.11.2022. 09:49
  • Podijeli:
eden_hazard - reuters-1669711589909.webp Foto: Reuters

L'Equipe je izašao s informacijom da su se nakon poraza od Maroka u svlačionici Belgije potukli Jan Vertonghen i Eden Hazard.

Kapiten Hazard je kolegama iz odbrane poručio da su prespori, što je razljutilo Vertonghena, koji ga je napao. U gužvi su učestvovali Kevin De Bruyne i Romelu Lukaku, koji je morao intervenirati kako ne bi došlo do još većeg incidenta, pišu Francuzi.

Belgijski mediji pišu kako je u ponedjeljak navečer održan grupni sastanak u organizaciji selektora Roberta Martineza.

Glavnu riječ vodio je Lukaku, koji održava govore i prije utakmica. Belgijski mediji spominju i bijes vratara Thibauta Courtoisa, koji je podivljao nakon poraza od Maroka. Navodno je razbijao stvari po svlačionici.

Podsjećamo, Hrvatska i Belgija u četvrtak od 16 sati odlučuju o tome ko će u osminu finala Svjetskog prvenstva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()