Legende nisu znale da izgovore ime Crvena zvezda, Henry umirao od smijeha

Snimak hit na društvenim mrežama

20.09.2023. 11:30
  • Podijeli:
henry screenshot-650ab6eb72443.webp Foto: Screenshot

Aktuelni prvaci Evrope sinoć su pobjedom krenuli u odbranu naslova. Na Etihadu je savladana dobra Crvena zvezda, koja je na poluvremenu imala čak i vodstvo.

Ipak, poslije utakmice, na društvenim mrežama se pojavio snimak iz emisije u CBS-ovom studju, posvećenom Ligi prvaka. Tamo su legende Premijer lige imali dosta problema da izgovore Crvena zvezda.

Uspio je to i to vrlo dobro tek Thierry Henry, dok su pokušaji Jamieja Carraghera i Micaha Richardsa izazvali su salve smijeha.

Video pogledajte OVDJE

Podsjećamo, City je nakon preokreta slavio protiv Zvezde rezultatom 3:1.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()