Legendarni hrvatski fudbaler: Zvonimir Boban ima novi posao

Legendarni kapiten Dinama, bivši as Milana, Zvonimir Boban, sad se pronašao u Skaj sportu, gdje će biti komentator utakmica Lige šampiona naredne sezone, piše Sportal.

28.05.2024. 17:45
  • Podijeli:
zvonimir boban-Miranda Cikotic_PIXSELL   -1666179554241.webp Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Legendarni hrvatski fudbaler Zvonimir Boban nije dugo bio bez posla.

Nakon što je napustio UEFA zbog sukoba sa predsjednikom Aleksandrom Čeferinom, slavni Hrvat pronašao je novi angažman, ali u oblasti gdje ga niko nikada nije očekivao.

Legendarni kapiten Dinama, bivši as Milana, Zvonimir Boban, sad se pronašao u Skaj sportu, gdje će biti komentator utakmica Lige šampiona naredne sezone, piše Sportal.

Ukoliko Crvena zvezda preskoči plej-of i domogne se nove sezone u Ligi šampiona, Boban će komentarisati i srpskog prvaka.

U ulozi komentatora Skaj sporta od ranije su brojne legende evropskog i svjetskog fudbala: Fabio Kapelo, Alesandro Del Pjero, Alesandro Kostakurta, Paolo di Kanio… Ovoj grupi sada se pridružio i Zvonimir Boban.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()