Legendarni Henry o Mbappeu: Postoji samo jedna stvar...

Mladi napadač želi opet napustiti PSG

12.10.2022. 07:19
  • Podijeli:
kylian_mbappe - reuters-1665551953582.webp Foto: Reuters

Mladi napadač Kylian Mbappe želi napustiti PSG već u jannuaru. Kao glavni razlog navodi da uprava nije ispoštovala dogovor iz maja, a posebno se to odnosi za njegovu poziciju na terenu.

Jedan od najboljih napadača u modernom fudbalu, napadač Thierry Henry komentirao je tu situaciju.

"Niko ne voli raditi ono u čemu nije dobar. Ali postoji nešto što je veće od svega drugog, a to je klub. Jesu li omogućili da se osjeća kao da je klub najvažnija stvar ili se osjeća važnijim od kluba?", pitao se Henry.

Iskoristio je svoj primjer da pojasni cijelu situaciju s Mbappeom.

"Iskoristit ću svoj primjer. Mrzio sam igrati visoko i široko u Barceloni, ali učinio sam to za ekipu. Nakon ne znam koliko golova, morao sam igrati na lijevoj strani. Nisam čuo da je iko rekao: 'Kako lijepa gesta'", rekao je.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()