Legenda Uniteda napala Ten Haga: On ne poštuje Ronalda

"Ne kažem da bi zabio četiri gola, ali želio je priliku. Po meni je veće nepoštovanje to što ga je ostavio na klupi da sjedi cijelu utakmicu"

07.10.2022. 09:54
  • Podijeli:
cristiano_ronaldo - reuters-1665129052741.webp Foto: Reuters

Legendarni veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes obrušio se na trenera tima s Old Trafforda Erika ten Haga i rekao da priča gluposti.

Osvrnuo se na ostavljanje Ronalda na klupi tokom utakmice protiv Cityja, koju su "Crveni vragovi" izgubili rezultatom 6:3.

"Mislim da on ne razumije mentalitet velikih igrača. Cristiano bi itekako volio da je bio na terenu od početka utakmice, djelovao mi je ljutito na klupi. Kad imate igrača vrhunske kvalitete, ne samo vrhunske kvalitete jer je on jedan od najboljih svih vremena, on mora biti na travnjaku jer na njemu ima što za reći. Pa što onda ako je bilo 0:4 na poluvremenu? On nije sretan na klupi, on je želio je igrati rekao je Scholes i dodao:

"A to s poštovanjem, to da ga nije htio uvesti zbog karijere koju je imao, to je apsolutna glupost. Ekipa je odigrala loše prvo poluvrijeme, a on je želio napraviti nešto po tom pitanju. Ne kažem da bi zabio četiri gola, ali želio je priliku. Po meni je veće nepoštovanje to što ga je ostavio na klupi da sjedi cijelu utakmicu."

Podsjećamo, ten Hag je rekao da Ronalda nije htio uvoditi u igru iz poštovanja prema njemu i njegovoj velikoj karijeri."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()