Legenda Liverpoola emotivno proživjela debakl od Reala

Od euforije do neopisive tuge

22.02.2023. 18:05
  • Podijeli:
liverpool - reuters-63f6432172d4b.webp Foto: Reuters

Aktuelni prvak Evrope, ekipa Reala sinoć na Anfieldu rezultatom 5:2 pregazila domaći Liverpool.

Ovaj poraz je jedan od sramotnijih u historiji engleskog kluba, a teško je pao i legendama kluba, prije svih Jamieju Carragheru.

On je sada u ulozi studijskog analitičara burno proslavljao golove svojih, ali kad se Kraljevski klub počeo vraćati i preuzeo kontrolu, počeo je naglo tonuti.

Udarac koji je isporučio nokaut bio je gol Edera Militaa koji je namjestio Luka Modrić, poslije njega Carragher je utonuo u svoju stolicu i posljedično u navijačku depresiju zbog onoga što je uslijedilo. Dva komada Benzeme samo su ga zakucali još dublje.

A počelo je tako lijepo za njega, dok je utakmica trajala, odlučio je nešto prigristi i punim ustima slavio golove Nuneza pa Salaha, međutim završilo je s glavom u rukama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()