Laporta na kraju sezone prodaje Rafinju?

Brazilac ima ponude Čelsija i Njukasla

12.03.2023. 13:42
  • Podijeli:
joan laporta_profimedia-1665734203356.webp Foto: Profimedia

Predsjednik Barselone Đoan Laporta planira na kraju sezone da proda brazilskog fudbalera Rafinju, koji navodno ima ponude Čelsija i Njukasla, prenosi španski sportski list "Sport".

Rafinja je prošle godine stigao u Barselonu iz Lidsa za 58 miliona evra, a ima ugovor sa katalonskim klubom do 30. juna 2027. godine. 

Međutim, Laporta je najavio da Barselona mora na kraju sezone da proda nekoliko igrača, koji nemaju veliku minutažu u katalonskom klubu.

Španski mediji podsjećaju da je brazilski fudbaler izborio mjesto u startnoj postavi, a ove sezone odigrao je 36 mečeva i postigao je osam golova.

"Iako Barselona ne planira da prima ponude za Rafinju, realnost je sasvim drugačija. Barselona se nada da će da napravi dobar transfer prodajom igrača koji nemaju veliku minutažu. Ali, ako u tome ne uspije, Rafinja se čini kao dobar izvor prihoda. Laporta pretpostavlja da bi Barselona mogla da dobro zaradi na Rafinji", ističe "Sport".

Specijalizovani sajt Transfermarkt tvrdi da Rafinja trenutno vrijedi oko 50 miliona evra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()