Ko će biti trener Mančester Junajteda u novoj sezoni?

Kako je danas prenio "Sky", Ten Hag se vratio sa odmora, ali tek treba da sazna da li će i treću sezonu ostati na "Old Trafordu", pošto čelnici kluba i dalje analiziraju sezonu

11.06.2024. 10:20
  • Podijeli:
united reuters-6546551339c39.webp Foto: Reuters

​Rukovodstvo Mančester Junajteda trebalo bi ove sedmice da odluči o tome da li će Erik ten Hag ostati trener ekipe i u predstojećoj sezoni.

Kako je danas prenio "Sky", Ten Hag se vratio sa odmora, ali tek treba da sazna da li će i treću sezonu ostati na "Old Trafordu", pošto čelnici kluba i dalje analiziraju sezonu.

Bivši trener Bajerna iz Minhena, Tomas Tuhel, razgovarao je prošle nedjelje u Francuskoj sa suvlasnikom Mančester Junajteda, Džimom Retklifom i rekao da nije zainteresovan za posao.

Što se tiče Ten Haga, on je i dalje trener Junajteda pošto mu ugovor ističe za godinu dana, ali to što se odužila analiza sezone, za njega postaje potencijalno zabrinjavajuće.

Nizozemski 54-godišnji trener je prošlog meseca predvodio ekipu do trofeja u FA kupu, ali je Junajted sezonu u Premijer ligi završio na osmom mjestu na tabeli i nije ostvario dobre rezultate u Evropi, zbog čega se spekuliše da bi mogao da napusti "Old Traford".

On je upoznat sa time da je klub bio u kontaktu sa drugim trenerima i želi da ostane, ali je realan kada su u pitanju očekivanja o njegovoj budućnosti.

Spekuliše se da je Junajted zainteresovan za Maurisija Poketina, Tomasa Franka i Grejema Potera, ali i za selektora Engleske Gareta Sautgejta.

Sautgejtov ugovor sa Fudbalskim savezom Engleske ističe na kraju godine, ali on nije želio da razgovara ni o čemu što nije povezano sa njegovim poslom u reprezentaciji, piše "Sky", a prenose "Sportske".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()