Kapiten Crne Gore ne gubi nadu: Bugarima može da se vrati protiv Srbije

Crna Gora je u pretposljednjem kolu sa 2:0 bila bolja od Litvanije i tako da sada u posljednjem kolu moraju da savladaju Mađarksu u gostima i da Srbija bude poražena od Bugarske kako bi se plasirala u Njemačku

18.11.2023. 16:39
  • Podijeli:
Stevan Jovetić-64fe1e6d7b3c9.webp Foto: AP photo/Risto Božović/Tanjug

Fudbaler reprezentacije Crne Gore Stevan Jovetić govorio je poslije pobjede nad Litvanijom i dao svoje viđenje utakmica posljednjeg kola grupe G kvalifkacija za EP.

Crna Gora je u pretposljednjem kolu sa 2:0 bila bolja od Litvanije i tako da sada u posljednjem kolu moraju da savladaju Mađarksu u gostima i da Srbija bude poražena od Bugarske kako bi se plasirala u Njemačku.

Jovetić upravo vjeruje u takav rasplet, naročito što legendarni fudbaler Crne Gore smatra da bugarima mora da se vrati za remi koji je Srbija izborila u Razgradu u posljednjem minutu meča, piše B92.

– Nije nas remi Mađarske u Sofiji poremetio, odradili smo svoj dio posla i mislim da sa 11 bodova može da se kaže da smo ostvarili dobar rezultat do sada. Sada nam ostaje taj meč u Mađarskoj, kao i duel Srbije i Bugarske u kojem može svašta da bude. Srbima je i bod dovoljan, ali može svašta da se dogodi, jer je fudbal čudna igra. Možda se i Bugarima vrati za sve golove što su primili u sudijskoj nadoknadi – rekao je Stevan Jovetić.


Bivši fudbaler Partizana je bio strijelac drugog gola u pobjedi svog tima nad Litvanijom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()