Juventusa razmišlja o raskidu ugovora sa velikom zvijezdom

Sada se oglasio i direktor Juventusa Cristiano Giuntoli koji vjeruje u igrača i čeka reviziju naknadnih dopinških analiza

30.09.2023. 21:40
  • Podijeli:
paul pogba reuters-6461ddb90fcc9.webp Foto: Reuters

Nedavno se saznalo za skandal s francuskim nogometašem Paulom Pogbom zbog korištenja dopinga, a mediji špekuliraju da bi to moglo dovesti do prekida suradnje s Juventusom.

Sada se oglasio i direktor Juventusa Cristiano Giuntoli koji vjeruje u igrača i čeka reviziju naknadnih dopinških analiza.

“Raskid ugovora? Čekamo, pa ćemo s Pogbinom upravom odlučiti kako dalje. Samo je vrijeme da se okrenemo budućnosti”, rekao je direktor Juventusa.

Njegov menadžer nedavno je izjavio da raskid ugovora s talijanskim klubom ne dolazi u obzir, no zadnju će riječ imati čelnici Juvea.

Podsjećamo, Pogba se vratio u Juventus besplatnim transferom iz Manchester Uniteda u ljeto 2022. Za to vrijeme, upisao je svega 12 nastupa za crno-bijeli, a mučio se s ozljedama i kondicijskom spremom od povratka u Torino.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()