Juniori Borca se oprostili od Lige šampiona

Na stadionu u Modriči izraleski Ašdod pobijedio 3:0 i sa ukupnih 5:0 se plasirao u drugo kolo

12.10.2022. 22:04
  • Podijeli:
borac vs ashdod foto FK Borac-1665604918008.webp Foto: FK Borac

Juniori Borca poraženi su i u drugoj utakmici omladinske Lige šampiona od izraelskog Ašdoda sa 0:3 na stadionu "Dr Milan Jelić u Modriči". Izabranici Zorana Dragišića sa ukupnih 0:5 završili su takmičenje u Evropi.

Borac je u ovu utakmicu ušao sa minusom od dva gola iz prve utakmice, pa su crveno – plavi imali težak zadatak pred sobom, piše Srpskainfo.

Gosti iz Izraela su od starta krenuli pritiskati Banjalučane i već u 4. minuti imali prvu priliku ali Vojvodić je spasio svoju mrežu.

Ašdod je nakon greške odbrane Borca imao još jdnu šansu u 10. minuti preko Mučea, ali je Vojvodić odličnom intervenisao.

U 38. minuti gosti su došli u vodstvo. Savo Šušić je nespretno igrao rukom u kaznenom prostoru, a Mučeu je šut sa bijele tačke odbranio Vojvodić, ali lopta mu se srećno odbija na nogu i on je rutinski zakucava u mrežu domaćina.

Najbolju šansu Borac je imao u 40. minuti susreta kada je Radović šutirao, ali golman gostiju je bio spreman i sačuvao svoju mrežu.

Najbolja šansa za domaćina bila je u 62. minuti kada je Samardžija gurnuo loptu između dva igrača Ašdoda ka Luki Divljaku koji nažalost šuta visoko preko gola.

U 92. i 95. minuti Abergel postiže dva gola i postavlja konačni rezultat 0:3 i tako sa ukupnih 5:0 Izraelci prolaze dalje.

U drugom kolu snage će odmjeriti sa MTK iz Budimpešte.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()