Iznenađenje u Kruševcu: Autsajder "ukrao" dva boda Zvezdi

Iznenađenje u Kruševcu režirao je iskusni Bojan Matić, koji se najbolje snašao u srcu šesnaetserca i u 85. minutu pogodio za remi

19.03.2023. 18:56
  • Podijeli:
Aleksandar Pešić Zvezda_FKCZ-641748890a5bb.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde neočekivano su ostali bez cijelog plijena na gostovanju kod Napretka, u utakmici 27. kola Siperlige.

Iznenađenje u Kruševcu režirao je iskusni Bojan Matić, koji se najbolje snašao u srcu šesnaetserca i u 85. minutu pogodio za remi, 1:1.

Do tog trenutka favorit i lider je vodio golom koji je postigao Mirko Ivanić nakon brze kontre i sjajnog dodavanja Osmana Bukarija.

Iako je domaćin u drugom poluvremenu značajno podigao nivo igre, malo ko se nadao ovakvom rezultatu.

Jer, činilo se da Crveno-bijeli igraju onoliko koliko im je potrebno da upišu novu trojku. Čak je Aleksandar Katai pogodio stativu u 76. minutu čime je prvak propustio priliku da stavi tačku na i.

No, nije, što je Napredak znao da kazni i stigne do neočekivanog boda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()