Iznenađenje iz Banjaluke: Vinko Marinović napustio ekipu Borca

Ova informacija stigla je sa velikim iznenađenjem kada se u obzir uzme uspjeh koji je Marinović napravio sa Borcem, te osvojena titula prvaka Bosne i Hercegovine na kraju ove sezone

11.06.2024. 09:22
  • Podijeli:
Vinko Marinović Borac Široki_FK Borac-643af47ec9610.webp Foto: FK Borac

Iskusni stručnjak Vinko Marinović više nije trener Borca iz Banjaluke potvrđeno je to na zvaničnim stranicama kluba.

Ova informacija stigla je sa velikim iznenađenjem kada se u obzir uzme uspjeh koji je Marinović napravio sa Borcem, te osvojena titula prvaka Bosne i Hercegovine na kraju ove sezone.

Nakon ove informacije oglasili su se i na zvaničnoj stranici prvaka Bosne i Hercegovine

“Vinko Marinović izrazio je želju za novom etapom u svojoj trenerskoj karijeri.

Poštujući dosadašnji rad, rezultate, odnos prema našem klubu i želju Vinka Marinovića za novim trenerskim izazovima dogovoren je sporazumni raskid saradnje.

FK Borac želi da se zahvali Vinku Marinoviću za sve što je uradio tokom trenerskog mandata u Platonovoj 6 koji je krunisan osvajanjem šampionske titule.

Naš klub zajedno sa Vinkom Marinovićem napušta i Danimir Milkanović koji je dao nemjerljiv doprinos na Borčevom šampionskom putu.

Vrata našeg kluba ostaju vam otvorena za sva vremena i želimo vam puno sreće u nastavku trenerske karijere.”, poručili su iz banjalučkog tima.

Ime novog trenera trebalo bi biti poznato uskoro, a ekipu će na prvom treningu voditi Boris Raspudić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()