Izbodeni fudbaler objavio prvu fotografiju iz bolnice

Pablo Mari, igrač Arsenala na posudbi u Monzi, zahvalio se na porukama podrške

28.10.2022. 17:23
  • Podijeli:
Pablo Mari_AC Monza-1666900052805.webp Foto: AC Monza

Fudbaler Arsenala na posudbi u Monzi Pablo Mari (29) objavio je prvu fotografiju iz bolnice nakon što je izboden u napadu u šoping-centru u Assagu, blizu Milana.

Mari je sa suprugom i četverogodišnjim sinom kupovao namirnice kada ga je Andrea Tombolini (46) ubo nožem u leđa, pri čemu je još četvoro ljudi ranjeno, a ubijena je 30-godišnja blagajnica.

Mari je jutros operisan, a Monza je saopštila objavila da će igrač morati mirovati najmanje dva mjeseca prije potpunog povratka treninzima.

Mari je objavio svoju prvu prvu fotografiju iz bolnice nakon napada, na kojoj je zajedno sa suprugom.

"Nakon teškog trenutka koji smo juče proživjeli, i moja porodica i ja želimo saopštiti da smo na sreću svi dobro uprkos okolnostima i želimo zahvaliti na svim porukama podrške i ljubavi koje primamo. Osim toga, želimo izraziti saučešće i svu našu snagu porodicama i prijateljima preminule, a svim povrijeđenim iskreno želimo što brži oporavak", poručio je.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()