Ispisao nove stranice Zvezdine istorije: Milojeviću uručeno priznanje za 200. utakmicu

Pred početak današnjeg meča posljednjeg kola Superlige Srbije simbolično priznanje je strategu crveno bijelih uručio sportski direktor – Mitar Mrkela.

25.05.2024. 21:56
  • Podijeli:
Vladan Milojević-665237e7949f8.webp Foto: FK CRVENA ZVEZDA

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević je na 173. vječitom derbiju ubilježio jubilarnu 200. utakmicu na klupi Crvene zvezde.

Pred početak današnjeg meča posljednjeg kola Superlige Srbije simbolično priznanje je strategu crveno bijelih uručio sportski direktor – Mitar Mrkela.

Na najlepši mogući način - pobjedom, prvotimci su ukrasili 200. meč na klupi Crvene zvezde svom šefu Vladanu Milojeviću. U prelijepom ambijentu na stadionu “Rajko Mitić” zadovoljstvo i slavlje je proteklo u sjajnoj atmosferi, koju će popularni “Klark Kent” sigurno pamtiti do kraja života.

Nastavio je Milojević da niže pobjede od povratka u Zvezdu, a navijači su ga gromoglasnim aplauzom pozdravili pred početak utakmice sa Čukaričkim.

Milojević je ispisao nove stranice Zvezdine istorije u 21. vijeku. Takođe, Vladan Milojević je predvodio crveno-bele i na 44 evropska duela, i po tom parametru je rekorder kluba. Sa crveno-bijelima je do sada dva puta bio učesnik grupne faze Lige šampiona, kao i jedne u Ligi Evrope kada je zajedno sa prvotimcima Zvezde izborio i evropsko proljeće.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()